Slipt og polert betong

Norsk Epoxy er Norges ledende innen betongsliping

Vi benytter oss av den beste teknologien på markedet ved forbehandling og foredling av betonggulv. På denne måten får vi mest ut av ditt gulv.

Vårt omdømme og kvalitet henger sammen med forståelsen for riktig forbehandling. Ved betongsliping benytter Norsk Epoxy seg av HTC Superprep™-teknologi, som sliper gulvet på en effektiv og miljøvennlig måte. Vi har alle nødvendige størrelser av HTC diamantslipemaskiner for å fjerne tykke herdeplastbelegg, lim, sparkel, ullpapp (linolag), og annet belegg.

Gamle gulvbelegg mattes eller fjernes med HTC slipemaskiner. Sluttresultatet er en perfekt plan gulvoverflate, som er moderne, slitesterkt og lett å rengjøre.

Norsk Epoxy er HTC Superfloor™-sertifiserte, og ved hjelp av en stor og moderne maskinpark kan vi slipe og polere:

  • Regnskadet betong
  • Frostskadet betong
  • Terrazzo eller betongterrazzo
  • Naturstein
  • Fliser
  • Avrettingsmasser (flytsparkel)
  • Tregulv

Norsk Epoxy er sertifisert HTC Superfloor™-entreprenør

HTC Superfloor™ er en merkevare for diamantslipt og polert betong. HTC Superfloor™ tar frem styrken i ditt betonggulv. Ved å eksponere konstruksjonsbetongen foredles ditt betonggulv til et moderne, blankt, lettstelt, miljøvennlig, og slitesterkt gulv. HTC Superfloor™ fungerer både som et industrigulv og designgulv.

Platinum

HTC Superfloor™ Platinum er det konseptet som gir gulvet de beste egenskapene. Gulvet slipes i flere steg enn de øvrige konseptene, og får en fantastisk styrke da konstruksjonsbetongen blir eksponert.

Normalt slipes ca. 2-3 mm bort av betongoverflaten. Gulvet slipes til en plan og blank overflate. Det gjør at gulvet blir lettstelt, og motstandskraftig mot truckmerker og smuss. Dessuten vil lyset reflekteres meget godt. Gulvet blir således meget funksjonelt og estetisk.

Last ned brosjyre for HTC Superfloor Platinum

Gold

HTC Superfloor™ Gold innebærer at sementhuden fjernes og tilslaget i betongen blir eksponert. Betongen blir imidlertid ikke slipt ned like dypt som platinum. Normalt slipes bort ca. 1 mm av betongoverflaten. Gulvet slipes likevel til en lysreflekterende, plan, blank, og lettstelt overflate. HTC Superfloor™ Gold forutsetter at betongoverflaten er slett og plan før sliping og polering.

Last ned brosjyre for HTC Superfloor Gold

Silver

HTC Superfloor™ Silver velger kunden dersom det er ønskelig å beholde de gode egenskapene til et diamantslipt betonggulv, men samtidig ønsker en mattere overflate. Gulvet får en fantastisk styrke, da det normalt slipes bort ca. 2-3 mm av betongoverflaten (som platinum).

Last ned brosjyre for HTC Superfloor Silver

Bronze

HTC Superfloor™ Bronze er et konsept der betonggulvet kun poleres. Tilslaget i betongen vil ikke bli eksponert, men betonghuden poleres uten at den fjernes. Gulvet får en blank overflate og blir lettstelt. Det er viktig at betongoverflaten er plan og velbearbeidet (stålglattet) før poleringen starter. Ujevnheter og fargeforskjeller tas ikke bort i poleringen.

Last ned brosjyre for HTC Superfloor Bronze